Cégtörténet

Miért minket válasszon?

Cégünk története és mérföldkövei

2002 . IFOTECH Kft. – kezdetek

Az első graffiti eltávolítási munkák. Jellemzően társasházakról, közlekedési járművekről. Az első szobortisztítási munkák.

2006 . Első nagy munkák

Fővárosi Önkormányzat megbízásából a Nagykörút graffiti mentesítése. A munkát azóta is folyamatosan végezzük, kiterjesztve az egész város fő és tömegközlekedési útvonalaira, idegenforgalmi és városkép szempontjából kiemelt helyszíneire. Időközben több kerületi Önkormányzatot is partnereink közé sorolhatunk.

2008. Térkő – olajfolt – rágó tisztítás

Tevékenységünk kiegészül térkőtisztítással. Megvásároljuk nagy teljesítményű térkőtisztító – olajfolt eltávolító traktorunkat. Az F1 és más versenyek rendszeres résztvevői leszünk.

2009. Homlokzat tisztítás magasnyomású mosóval

2010. Homokszórás telephelyen

2011. Homokszórás helyszínre kiszállással Torbo kompakt homokszóróval

2013. Üvegkarc eltávolítás

Tevékenységi körünk ismét bővült. Saját fejlesztésű üvegkarc csiszoló készlettel távolítjuk el a homlokzati üvegek karcait, savas bemaródásait.

2014. Matrica eltávolítás

2016 . Vegyszeres homlokzattisztítás, algaeltávolítás

Tevékenységünk egy újabb problémára talál megoldást. A hőszigetelt homlokzatok algás, mohás felületeit tisztítjuk magasnyomás és állványzat nélkül.

2022. Lézeres felülettisztítás

A technológiai fejlődés a mi szakterületünkön is folyamatosan jelen van. Igyekszünk mindig a legújabb technológiákkal kiegészíteni kínálatunkat, ezért 2022-ben önerős beruházás során lézeres felülettisztító gépet vásároltunk.